Δωρεάν Έξοδα Αποστολής (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις) | Ποιότητα & Εγγύηση | Καθαρισμός Οργάνων MATRIX       info@xourpiliadis-fitness.gr    2610-327593
 

Τρόποι Αποστολής

* Για τις περιοχές του Νομού Αχαΐας δεν ισχύει κάποια χρέωση καθώς η μεταφορά και η εγκατάσταση είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνετε με δικά μας ιδιόκτητα οχήματα.

 

Για παραγγελίες που αποστέλλονται μέσω εταιρίας Courier τα έξοδα αποστολής θα είναι 2,50 € μέχρι 5 κιλά και 4,5€ για δέμα μέχρι 10 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0.82 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier.

 

Η αποστολή των οργάνων και μηχανημάτων γυμναστικής γίνεται μόνο με μεταφορικές εταιρείες και η χρέωση βαρύνει τον παραλήπτη. Να αναφέρουμε ότι στην περίπτωση χρήσης μεταφορικής εταιρίας θα πρέπει να γίνει προκαταβολή του 50% του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας.

 

Τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται, ανάλογα με τον προορισμό και το συνολικό βάρος της παραγγελίας ως εξής:

  • Εντός Αττικής: Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 300€ η παράδοση(στο πεζοδρόμιο) και η εγκατάσταση γίνεται δωρεάν. Για αγορές συνολικής αξίας μικρότερης των 300€ το κόστος αποστολής ξεκινάει από 4,28€ και αυξάνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας. Αν πρόκειται για αγορά μηχανήματος γυμναστικής αξίας μικρότερης των 300€ το κόστος παράδοσης και εγκατάστασης ανέρχεται στα 50€.
  • Εντός Αχαΐας: ΔΩΡΕΑΝ παράδοση και εγκατάσταση.
  • Θεσσαλονίκη: Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 300€ η παράδοση(στο πεζοδόμιο) και η εγκατάσταση γίνεται δωρεάν εντός της Θεσσαλονίκης. Για αγορές συνολικής αξίας μικρότερης των 300€ το κόστος αποστολής ξεκινάει από 8€ και αυξάνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας. Αν πρόκειται για αγορά μηχανήματος γυμναστικής αξίας μικρότερης των 300 € το κόστος παράδοσης και εγκατάστασης ανέρχεται στα 50€.Αν πρόκειται για αγορά μηχανήματος γυμναστικής αξίας μεγαλύτερης των 300 € εκτός της πόλεως της Θεσσαλονίκης το κόστος παράδοσης και εγκατάστασης ανέρχεται στα 50€.
  • Ηπειρωτική Ελλάδα: Για παραγγελίες μηχανήματος γυμναστικής το κόστος παράδοσης (στο πεζοδόμιο) ξεκινάει απο 50€, ενώ για αγορές προιόντων μικρότερου βάρους το κόστος αποστολής ξεκινάει 12€ και αυξάνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας.
  • Νησιά και Κρήτη: Για παραγγελίες μηχανήματος γυμναστικής το κόστος παράδοσης (στο πεζοδόμιο) ξεκινάει απο 50€, ενώ για αγορές προιόντων μικρότερου βάρους το κόστος αποστολής ξεκινάει 15€ και αυξάνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεστε για τα έξοδα αποστολής πριν επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας, μόλις δηλωθεί η διεύθυνση αποστολής κατά τη διαδικασία υποβολής.

 

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν παραλάβετε τα προϊόντα σας και αυτά επιστραφούν στο κατάστημά μας, τα έξοδα αποστολής θα πληρωθούν από τα χρήματα που καταβάλατε για την αγορά των προϊόντων αυτών.

Η επιλογή της μεταφορικής είναι τυχαία εκτός αν υποδειχθεί στα σχόλια της ηλεκτρονικής παραγγελίας.