Δωρεάν Έξοδα Αποστολής (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις) | Ποιότητα & Εγγύηση | Καθαρισμός Οργάνων MATRIX       info@xourpiliadis-fitness.gr    2610-327593
 

Χουρπιλιάδης Fitness Eshop

Χουρπιλιάδης Fitness Eshop

Η επιχείρηση Χουρπιλιάδης Fitness δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου οργάνων γυμναστικής εδώ και 20 χρόνια εξοπλίζοντας γυμναστήρια, αθλητικούς συλλόγους και ξενοδοχεία σε τιμές χονδρικής αλλά και ιδιώτες σε πολύ προσιτές τιμές. Πάντα δίπλα σας για να σας παρέχουμε τις καλύτερες επιλογές σε επαγγελματικό εξοπλισμό για το γυμναστήριο σας αλλά και για οικιακή χρήση. Με τους εξειδικευμένους τεχνικούς συνεργάτες μας δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ για το service ή για ανταλλακτικά.

H Πολιτική μας

Πολιτική μας είναι η προσωπική γνωριμία με τον πελάτη και η σωστή καθοδήγηση για μια επιτυχημένη αγορά αφού ο καθένας από εσάς είναι ξεχωριστός. Η ποιότητα είναι κύριο μέλημά μας και μη διαπραγματεύσιμη όπως επίσης η άμεση εξυπηρέτηση και το service από έμπειρους τεχνικούς.

Ισχυρές Σχέσεις Συνεργασίας

Οι εταιρίες με τις οποίες συνεργαζόμαστε έχουν ιστορία στο χώρο των αθλητικών ειδών ενώ η αξιοπιστία τους είναι αδιαμφισβήτητη δημιουργώντας κλίμα ασφάλειας και σιγουριάς τόσο για τους πελάτες μας όσο και για εμάς.

Συνεργασία με Johnson Health Tech Hellas

Σε συνέχεια των παραπάνω και πάντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη η επιχείρησή μας Χουρπιλιάδης Fitness ήρθε σε συμφωνία με την εταιρία Johnson Health Tech, η οποία και δραστηριοποιείται σε 81 χώρες παγκοσμίως. Έχει δικά της εργοστάσια παραγωγής και ελέγχου από τις πρώτες ύλες ως τα τελικά προϊόντα ενώ διαθέτει 300 καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο.Το νέο κατάστημα της JOHNSON Health Tech Hellas στην Αθήνα βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλίμου.

The Johnson Difference – Exclusive Technologies

Επιτυχημένες Αγορές

Ο καθένας από εσάς είναι ξεχωριστός

Ποιότητα

Η ποιότητα είναι κύριο μέλημά μας και μη διαπραγματεύσιμη

Αξιοπιστία

Δημιουργία κλίματος ασφάλειας και σιγουριάς

Εμπειρία

20 χρόνια εξοπλισμού γυμναστηρίων, αθλητικών συλλόγων και ξενοδοχείων

Καθοδήγηση

Πολιτική μας είναι η προσωπική γνωριμία με τον πελάτη και η σωστή καθοδήγηση

Άμεση Εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση και service από έμπειρους τεχνικούς

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Στο χώρο των αθλητικών ειδών