Δωρεάν Έξοδα Αποστολής (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις) | Ποιότητα & Εγγύηση | Καθαρισμός Οργάνων MATRIX       info@xourpiliadis-fitness.gr    2610-327593
 

Σήματα Ποιότητας και Εγγύησης Johnson

Πάντα με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη η επιχείρησή μας Χουρπιλιάδης Fitness ήρθε σε συμφωνία με την εταιρία Johnson Health Hellas A.E..

H εταιρία Johnson Health Tech (JHT) έχει περισσότερα από 200 καταστήματα JOHNSON FITNESS STORE σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Μιλάνο, το Τορίνο, τη Μαδρίτη, το Πεκίνο, το Χογκ Κογκ, Μπαγκόκ, Σαγκάη, Ταϋπέι, Κουάλα Λουμπούρ, κα. Έχει δικά της εργοστάσια παραγωγής και ελέγχου από τις πρώτες ύλες ως τα τελικά προϊόντα ενώ διαθέτει 300 καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλο τον κόσμο. Το νέο κατάστημα της JOHNSON Health Tech Hellas στην Αθήνα βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλίμου στην Αθήνα. Στην έκθεσή μας Θουρείας & Ατταλείας 2 (πλησίον ΑΤΕΙ, Ακρωτηρίου) στην Πάτρα θα βρείτε μεγάλη γκάμα από προϊόντα Μatrix, Johnson, Horizon, Vision.

Με χαρά η εταιρία μας Χουρπιλιάδης Fitness ανακοινώνει την ένταξή της στην οικογένεια της Johnson Health Tech (JHT) και συνεχίζει να προσπαθεί και να έχει ως στόχο της τόσο την ποιότητα των προϊόντων, όπως επίσης και την άμεση εξυπηρέτηση και service από έμπειρους τεχνικούς.

Η ποιότητα αποδεικνύεται από τα «σήματα» της Johnson Health Tech, την εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ιδιαίτερη προσοχή που δίνουμε στις ανάγκες σας.

Εμείς ελέγχουμε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού του προϊόντος, από την παραγωγή μέχρι την εξυπηρέτηση μετά την πώληση, ώστε να εξασφαλιστεί η αντοχή και η ασφάλεια των προϊόντων.

Μάθετε τι σημαίνουν τα “σήματα” μας και γιατί είναι η καλύτερη εγγύηση για σας να αγοράσετε τα προϊόντα μας.

Σήμα: Εγγύηση

H Johnson Health Tech, συνεργάτης της “Χουρπιλιάδης Fitness”, ως κατασκευάστρια εταιρεία, υποβάλλει τα μηχανήματα της σε όλους τους απαιτούμενους ελέγχους και τεστ αντοχής ώστε να διασφαλίσει την μέγιστη δυνατή αξιοπιστία και δεσμεύεται να αντικαταστήσει ή να επισκευάσει δωρεάν για δύο (2) έτη από την αγορά του προϊόντος τα μέρη εκείνα που έχουν υποστεί βλάβει και εφόσον δεν συντρέχει κάποιος λόγος κατάπτωσης της εγγύησης.

Σήμα: Eνεργειακή Απόδοση

Τα μηχανήματά της εταιρίας Johnson Health Tech, συνεργάτης της “Χουρπιλιάδης Fitness”, είναι σχεδιασμένα σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα ενεργειακής απόδοσης, διασφαλίζοντας την μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.

Σήμα: Εγγύηση Κινητήρα 3 Ετών

Η Johnson Health Tech, συνεργάτης της “Χουρπιλιάδης Fitness”, ως κατασκευάστρια εταιρεία, υποβάλλει τα μηχανήματα της σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους και τεστ αντοχής ώστε να διασφαλίσει την μέγιστη δυνατή αξιοπιστία και παρέχει εγγύηση κινητήρα (3) ετών από την αγορά του προϊόντος συντρέχει κάποιος λόγος κατάπτωσης της εγγύησης.

Σήμα: Εγγύηση Κινητήρα 7 Ετών

Η Johnson Health Tech, συνεργάτης της “Χουρπιλιάδης Fitness”, ως κατασκευάστρια εταιρεία, υποβάλλει τα μηχανήματα της σε όλους τους απαραίτητους ελέγχους και τεστ αντοχής ώστε να διασφαλίσει την μέγιστη δυνατή αξιοπιστία και παρέχει εγγύηση κινητήρα (7) ετών από την αγορά του προϊόντος συντρέχει κάποιος λόγος κατάπτωσης της εγγύησης.

Σήμα: Δωρεάν Παράδοση

Για παραγγελίες που αφορούν παράδοση εντός Αχαΐας, η “Χουρπιλιάδης Fitness” αναλαμβάνει την παράδοση και εγκατάσταση των προϊόντων στον χώρο σας δωρεάν.

Σήμα: Sprint 8

Το Sprint 8 της Vision , βασισμένο σε επιστημονικές μελέτες, είναι ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης με ενδιάμεσα διαλείμματα, που σας βοηθά στην καύση περισσότερου λίπους, στη μυϊκή ενδυνάμωση και στην βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης με μόνο τρεις προπονήσεις την εβδομάδα.

Σήμα: Passport

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία προπόνησης στο σπίτι μέσα από την προσομοίωση διαδρομών σε βίντεο υψηλής ευκρίνειας που εμφανίζονται στην τηλεόραση και συγχρονίζονται με την ταχύτητα και την ένταση της προπόνησής σας.

Σήμα: Johnson Drive

Διατηρείστε το ρυθμό σας με τη βοήθεια του ψηφιακού συστήματος μετάδοσης κίνησης που συνεχώς επαναβαθμονομείται σε κάθε πάτημα. Επιπλέον ο διάδρομος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, καθώς ο κινητήρας λειτουργεί πάντα σε χαμηλές στροφές, ελαχιστοποιώντας το θόρυβο και βελτιώνοντας την αντοχή.

Σήμα: Infinity Deck

Με τη μεγάλη απορρόφηση κραδασμών, τον ιμάντα που δεν έχει απαιτήσεις συντήρησης και την πολύ σταθερή, διπλής επίστρωσης πλατφόρμα, το αποκλειστικό σύστημα της Vision, INFINITYDECKSYSTEM, έχει φτιαχτεί για να μπορείτε να τρέχετε για πάντα.

Σήμα: Infinity Belt

Για να δημιουργήσουμε έναν ιμάντα χωρίς απαιτήσεις συντήρησης, ενσωματώσαμε απευθείας στις ίνες του ένα συνθετικό σκληρό κερί ώστε να εξαλειφθεί εντελώς η ανάγκη για λίπανση.

Σήμα: Variable Response

Όπως ακριβώς ένα παπούτσι τρεξίματος, οι διάδρομοί μας με το μοναδικό σύστημα απορρόφησης κραδασμών τριών ζωνών σας δίνουν την ιδανική ποσότητα ευελιξίας και υποστήριξης σε όλες τις φάσεις του διασκελισμού σας.

Σήμα: Six Star

Έξι βασικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες συντελούν στη δημιουργία μιας φυσικής και άνετης προπόνησης με ελλειπτικό. Από το τιμόνι ως τα πεντάλ τα πάντα είναι στην κατάλληλη θέση.

Σήμα: Feather Light

Συνδυάστε την ανθεκτικότητα ενός κλασικού διαδρόμου ή ελλειπτικού και την ευκολία ενός αναδιπλούμενου διαδρόμου ή ελλειπτικού, που χάρη στο υδραυλικό μας σύστημα επιτυγχάνεται η εύκολη αποθήκευση ανάμεσα στις προπονήσεις.